Entropy esittää: A-juna Turkuun 14.9.

A-juna TurkuunEntropyn lähestyvien 20-vuotissyntymäpäivien johdosta haluamme kunnioittaa suomalaisen elektronisen tanssimusiikin juuria. Turussa 80-luvun lopussa alkaneet hypnoottisen rytmin tahdittamat underground-bileet olivat sysäys sille, mistä Entropykin on ammentanut inspiraatiota. Hyperdelic Housers, Sähkö Recordings, Panasonic, Mono Junk, X-Rust, Mr Velcro Fastener, Koneisto, TYEMYY… Tarina on pitkä eikä sille näy loppua.

Turkuun vievässä veturissa meille synteettistä rytmiä tarjoavat myös 20-vuotistaivaltaan juhlivan X-Rustin pitkäaikaiset jäsenet Kalle Karvanen ja monesta muustakin yhteydestä tuttu dcom sekä uudempaa turkulaista teknokulttuuria edustavan TYEMYY:n Rolov. Kun veturi kääntyy takaisin kohti kotia, paluumatkan musiikista vastaa Entropyn Eerror.

Makuuvaunussa kuulemme orgaanisempia rytmejä Afrikasta, Karibialta ja Pohjois-Amerikasta. Levymusiikista vastaavat MUS13-kollektiivista tutut DJ Pudvenski, DJ Ibou, Harri Paajanen sekä HYTKY:stä tuttu DJ Olli. Mukana myös Entropyn Huhtis ja Eltron.

Veturissa hiiliä pesään heittävät :

Makuuvaunussa soittavat:

Paikka on Helsingissä, alle 30 minuuttia julkisilla liikennevälineillä rautatieasemalta.
Kysy lisää lähimmältä Entropy-konduktööriltä.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Entropy esittää: A-juna Turkuun 14.9.

  1. Jassi heinonen sanoo:

    mistä juna lähtee?