LIITY

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Liity sähköpostilistallemme niin saat tietoa Entropyn toiminnasta ja tulevista tapahtumista (myös sellaisista, joista et muualta kuule!). Tutustu myös muihin viestintäkanaviimme, kuten keskustelualueeseen, irkkiin ja Facebook-ryhmään.

Sähköpostiosoitteesi
Nimesi (vapaaehtoinen)

Ajankohtaista ja päivittäistä tietoa saa myös Telegram-ryhmästämme, johon voit liittyä tästä linkistä: http://entropy.fi/tg.

Aktiiviksi?

Bileet maistuvat ja haluaisit osallistua niiden järjestämiseen? Tekemistä löytyy levyjen soitosta valojen suunnitteluun, roudauksesta kokkaamiseen ja laitteiston kanssa säätämiseen tai juuri sitä, mitä haluat eniten tehdä järjestömme hyväksi. Aktiiviyhteisö on tiivis yhteisö, joka tekee paljon asioita yhdessä.

Entropyn toimintaan pääsee mukaan kaikkein parhaiten osallistumalla järjestettäviin tapahtumiin ja niiden suunnitteluun. Myös saapumalla säännöllisesti järjestettäviin kerhohuoneiltoihin voit helposti tutustua Entropyn värikkääseen joukkoon. Jos käytät IRC:tä tule #entropy-kanavalle IRCnet-verkkoon toteamaan keskusteluanarkia ja saamaan ensimmäisenä tiedon mitä tapahtuu ja missä. Tule ihmettelemään ja suunnittelemaan.

Kommentointi on suljettu.