E10V CD-ROM

E10V: Tervetuloa!

1.11.2003 Otaniemi, Espoo

Elektronisen musiikkikulttuurin yhdistys Entropy sai alkunsa 4.11.1993. Perustavana ideana oli koota yhteen elektronisesta musiikista ja teknokulttuurista kiinnostuneita ihmisiä - aate, joka on säilynyt muuttumattomana kaikki nämä vuodet.

Entropyn kymmeneen toimintavuoteen on mahtunut noin sata omaa tapahtumaa, useita kymmeniä bilematkoja ja paljon kaikkea muuta jäsenistölle suunnattua toimintaa. Elektroninen musiikki on osittain siirtynyt marginaalista valtavirtaan ja yhdistyksen jäsenmääräkin on siinä sivussa kivunnut yli 1 250:n.

Tämä E10V CD-ROM -julkaisu pyrkii palauttamaan mieliin ja tuomaan esille pientä osaa tunnelmista matkan varrelta: paitsi herättämään muistoja toimintaan osallistuneiden henkilöiden keskuudessa, myös luomaan yleiskuvaa siitä, mitä yhdistys on tähän mennessä ollut ja saavuttanut.

Entropy on jatkuvan kehityksen ja muutoksen alla oleva yhteisö, jonka toiminnan laadun ja suunnan määrittelee kulloinkin aktiivinen jäsenistö. Osa tämänhetkistä kehityssuuntaa on tietoinen riippumattomuus perinteistä ja trendeistä yhdistettynä kokeellisiin ja omalaatuisiin projekteihin.

Varmaa tulevaisuuden osalta on ainakin se, että hyvä meininki tulee jatkumaan ja vaiheikkaita tilanteita tullaan näkemään. Mikä eilen vielä kupli pinnan alla tulee vastaan tässä, nyt ja kohta... Toivotamme Sinulle viihtyisiä hetkiä levyn tutkiskelun parissa!

Ps. Yhdistykseen voit tutustua tarkemmin kotisivuilla: www.entropy.fi

E N T R O P Y

This CD-ROM is for personal viewing use only. Not for commercial use, distribution and/or sale.

© Entropy 2003