Komsomolskaya
Pe 12.2.2010 @ Kuudes Linja

Pushkarev (deepmix.ru)

Opa (Entropy) b2b Indigo (Sininen)
Canyin (Hytky)

Lähde matkalle maailman ympäri Hytkyn ja Entropyn seurassa! Kuudennella Linjalla kohtaavat ystäväjärjestöt tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden hypätä diskojunan kyytiin. Maat, maisemat ja kieli vaihtuvat, mutta yksi on ja pysyy: tekno. Aikaa on koko kevät ja pysähdyspaikkoja kolme.

EH6.-maailmanympärimatkan ensimmäinen pysähdys on Moskovassa, Komsomolskayan asemalla. Vierestä lähtee maailman pisin junarata Siperian halki, joten välillä voi olla syytä nauttia lämmittävä snapsi vodkaa ja tanssia pari askelta ripaskaa. Matkaa jouduttamassa Pushkarev teknon ystäville tutusta moskovalaisesta Deepmix-kollektiivista, Opa b2b Indigo sekä Canyin. Älä jää junasta!

Pushkarev (deepmix.ru)

Vahvan musiikkitaustan levykauppiaana saanut Andrey Pushkarëv saapuu viimein Suomeen. Vuodesta 2006 hän on toiminut lähes kulttimainetta teknoharrastajien keskuudessa nauttivan Deep Mix Radion residenttinä. Viisitoistavuotiaasta saakka levyjä soittanut mies on nykyisin tunnettu ja keikkailee aktiivisesti paitsi Venäjällä, myös ympäri Eurooppaa. Syvää teknoa suoraan Moskovasta -tätä vierasta on odotettu.

Canyin (HYTKY)

Hytkyssä useita vuosia soittanut ja monessa mukana ollut dj Canyin on tullut tunnetuksi lähinnä drum'n bass dj:nä ja mm. Mekanixx-klubiprojektin vetäjänä. Miehen musiikilliset vaikutteet tulevat kuitenkin paljon laajemmalta skaalalta idm:n, progerokin, ambientin ja teknon välimaastosta. Canyinin tuottajantaitoja voi arvioida Kahvi Collectivella hiljattain julkaistun Url-Auxiliary Tracks-pitkäsoiton avulla. Kutosella Canyin lupaa hyytävään helmikuuhun deeppiä ja sielua lämmittävää tunnelmaa.

Opa (Entropy) b2b Indigo (Sininen)

Entropyn teknotaituri Opa ja Sininen-ambientkollektiivistakin tutuksi tullut pitkän linjan dj Indigo yhdistävät voimansa. Viime kesän villeimmissä teknosissien kokoontumisajoissa Kesäsiirtolassa vierailleet ovatkin jo saaneet esimakua kaksikon suoraviivaisen ja synkkäsaundisen teknon nimiin vannovasta tyylistä. Nämä miehet vievät kuulijansa Uralin taa, kylmää, kolkkoa ja pohjoista.

EH6
Entropy Hytky

Liput 8e

Tapahtuma Klubitus.org-sivustolla.

Entropyn ja Hytkyn seuraavat pysähdyspisteet:
9.4.2010 ja 11.6.2010