YHDISTYS

Entropy ry on vuonna 1993 perustettu elektronisen musiikin kulttuuriyhdistys ja yksi AYY:n kulttuuriyhdistyksistä. Yhdistyksen tarkoituksena on ”ylläpitää ja edistää elektronisen musiikin kulttuuria ja sen harrastusta Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa sekä yhdistää elektronisesta musiikista kiinnostuneita ihmisiä” (ote yhdistyksen säännöistä).

Tätä tehtävää silmälläpitäen järjestämme elektronisen musiikin tapahtumia, erilaisia koulutuksia (muun muassa suositut DJ- ja tuottajakurssit) ja yhteisiä bilematkoja muualle Suomeen ja ulkomaille. Entropyn toiminta on jäsenlähtöistä: jäsenistö suunnittelee ja toteuttaa kaikki tapahtumat ja aktiviteetit. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, jäsenmaksu on aina ollut nolla euroa.

Entropy-aktiiveja yhdistyksen 20-vuotisjuhlissa marraskuussa 2013

Entisiä ja nykyisiä entrooppareita yhdistyksen 20-vuotisjuhlassa marraskuussa 2013.

Hallitus

Järjestöasioissa ja virallisena yhteyskanavana toimii Entropyn hallitus, joka valitaan vuosittain marraskuussa järjestättävässä vaalikokouksessa. Hallituksen saa parhaiten kiinni osoitteesta hallitus[ät]entropy.fi.

Hallitus 2017

Puheenjohtaja Niklas Strengell