Julkaistu: 29.5.2015, 18:00

Machine Soul – Premiere Night ~ 22.8.2015, 18:00

Artlab Productions & Entropy esittävät:

Machine Soul -dokumenttielokuvan ensi-iltaa juhlitaan Ääniwallissa lauantaina 22.8.2015 klo 18–04.

Terassi aukeaa klo 18:00. Elokuvan esitys klo 21:00 sekä sisällä että ulkoilmanäytöksenä (säävaraus). Juhlat jatkuvat sisällä klo 04 asti.

K-18. Liput 10 euroa. Vain ovelta.

Tapahtuma Facebookissa

ARTISTIT

SAMULI KEMPPI & JUHO KUSTI (Deep Space Helsinki)
RASMUS HEDLUND – LIVE (Ljudverket)
KITKATONE – LIVE (Arts)
HANNU IKOLA – LIVE (Etherwerks)
VÄÄRISTYMÄ – LIVE (Eminor Mi)
MAX LILJA – LIVE
SFINX – LIVE
KOJU (Entropy)
PROKRES (Entropy)
SUSHIUS (Entropy)
MR MEZZ (Entropy)

VJ INDIGO

INFO

Machine Soul on dokumenttielokuva suomalaisista elektronisen musiikin tekijöistä. Se on kurkistus musiikin tekemisen tapoihin, rituaaleihin ja filosofiaan, mutta ennen kaikkea siihen palavaan intohimoon, joka ajaa tekemään musiikkia vuodesta toiseen. Elokuvassa sukelletaan syvälle aiheeseen artistien näkökulmasta ja pohditaan muun muassa ympäristön vaikutusta musiikin syntyyn, varhaisia vaikutteita sekä tyylin kehittymistä. Ulkopuoliselle kylmänä ja elottomana näyttäytyvä musiikki paljastuu tekijöidensä kautta monitasoiseksi ja sielukkaaksi elämäntavaksi.

Elokuva ei ole yleiskatsaus suomiteknon nykytilaan eikä myöskään historiikki. Monet haastateltavista artisteista ovat Suomessa melko tuntemattomia, mutta nauttivat laajaa suosiota kotimaansa ulkopuolella. Konesielu on kunnianosoitus elektronisen musiikin suomalaisille uranuurtajille ja uusille tulokkaille.

https://vimeo.com/125129918