Liity

Jäseneksi?

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Liity jäseneksemme niin saat tietoa Entropyn toiminnasta ja tulevista tapahtumista (myös sellaisista, joista et muualta kuule!). Tutustu myös muihin viestintäkanaviimme, kuten keskustelualueeseen, mattermostiin, irkkiin ja Telegram-ryhmään.

Ajankohtaista ja päivittäistä tietoa saa Telegram-ryhmästämme, johon voit liittyä tästä linkistä: https://entropy.fi/tg.

Liity jäseneksi Liity Mattermostiin

Aktiiviksi?

Bileet maistuvat ja haluaisit osallistua niiden järjestämiseen? Tekemistä löytyy levyjen soitosta valojen suunnitteluun, roudauksesta kokkaamiseen ja laitteiston kanssa säätämiseen tai juuri sitä, mitä haluat eniten tehdä järjestömme hyväksi. Aktiiviyhteisö on tiivis yhteisö, joka tekee paljon asioita yhdessä.

Entropyn toimintaan pääsee mukaan kaikkein parhaiten osallistumalla järjestettäviin tapahtumiin ja niiden suunnitteluun. Myös saapumalla säännöllisesti järjestettäviin kerhohuoneiltoihin voit helposti tutustua Entropyn värikkääseen joukkoon. Keskustelu tapahtumista tapahtuu lähinnä Entropyn omassa Mattermostissa ja forumilla. Tästä voit liittyä Mattermostiin ja forumille voi rekisteröityä vapaasti. Jos käytät IRC:tä tule #entropy-kanavalle IRCnet-verkkoon toteamaan keskusteluanarkia. Tule ihmettelemään ja suunnittelemaan.