Julkaistu: 4.5.2019, 22:00

Body Wave ~ 31.5.2019, 22:00

"Bodywave -aalto on seimistä liikettä, joka tapahtuu maankuoren alla toisin kuin pinta-aallot, jotka liikkuvat maan pinnan tuntumassa. Seismiset aallot ovat energia-aaltoja, jotka kulkevat maan kerrosten läpi. Niitä aiheutavat mm. maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, magman liikkeet, suuret maanvyörymät ja suuret ihmisen aiheuttaman räjähdykset, joista seuraa matalaenergistä akustista energiaa."

√\/\_/\_________

Vuonna 2019 maailma on murenemassa tuhon partaalla. Luonnonvarat on kulutettu loppuun, ihmiset muuttuvat egoistisiksi zombeiksi ja tekno on muuttunut liian minimalistiseksi. Seuraukset ovat katastrofaaliset. Luonto alkaa ottamaan takaisin sen, mikä sille kuuluu. Juuret ja oksat murtavat betoniseinät, jotka kerran erottivat ihmiset ja luonnon ja loivat rajoja etnisten joukkojen jtai erilailla ajattelevien välille.

Joukko tiedehenkilöitä on havainnut seismistä toimintaa maanalta. Merkit viittaavat massiiviseen Bodywave -aaltoon, jonka on määrä saapua metropolin alueelle 31.5.2019. Ihmisten kehoitetaan etsivän suojaa ja varautua oheisen varoituksen mukaan.

√\/\_/\_________

aga.2cr5
Aff
Agamwe LIVE
Anna M
Geräuschzeug LIVE
Illyana
DJ Looney
Mathilda
Minea
Opa
Running LIVE
Softie
takeNOpop & Tonde Masa LIVE

√\/\_/\_________

Tämä tila on syrjinnästä, ahdistelusta ja väkivallasta vapaa. Älä tee oletuksia toisten identiteeteistä, sukupuolista, seksuaalisista suuntautumisista tai syntyperästä. Jos koet minkäänlaista ahdistelua, älä epäröi kysyä järjestäjiltämme apua. Tila on esteetön.

Liput:

15€ ovella, 12€ ennakkoon