Julkaistu: 20.4.2020, 21:21

Tilannepäivitystä

Korona

Virus on jäädyttänyt lähes tulkoon kaikki Entropyn aktiviteetit. Toiminta jatkuu taas kovempana kuin koskaan kunhan tilanne tasoittuu. Stay tuned!
 

Kerhohuone

Jämeräntaival 3 on ollut peruskorjauksessa vuoden 2019. Entropyn kerhohuone sijaitsee kyseisessä rakennuksessa alimmassa kerroksessa. Kerhohuone oli tarkoitus saada takaisin Entropyn käyttöön jo syksyllä 2019, mutta peruskorjauksen yhteydessä tehdyn kattoremontin seurauksena tapahtui vesivahinko. Tämä viivytti kerhohuoneen takaisin saannin tämän vuoden helmikuulle, ja nyt kerhohuone on ollu remontissa helmikuusta lähtien. Laminaattilattiasta jouduttiin luopumaan koska se kastui vesivahingon yhteydessä. 
 
Kerhohuoneen peruskorjauksen korjaus on nyt edennyt siihen tilanteeseen, että huoneen seinät pitäisi maalata ja mahdollisesti suunnitella uusi DJ pöytä. Tätä varmasti jatkamme heti kun virus karanteeni vähän helpoittaa. Tervetuloa mukaan auttamaan! 
 

Entropy.fi

Kuten varmaan huomasit niin Entropyn internet sivut on uudistettu. Olemme päivittäneet sen käyttämään tämän vuosituhannen tekniikkaa ja tarjoamaan paremman kokemuksen puhelimella selailuun. Olemme myös päivittäneet tapahtumahistoriaa ja linkanneet tapahtumien kuvia suoraan tapahtumiin. 
 
Nyt etusivulta löytyy selkeästi aina relevantein tapahtumamme, kerhohuonetapahtuma ja viimeisin tiedotus. Kaikki ajankohtaisin on siis näkyvillä heti sivulle saapuessa. Huomaathan että edellinen kerhohuone tapahtuma on remontin takia vuodelta 2018. Uuden ja ehostetun kerhohuoneen avajaiset pidetään remontin valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löydät sitten kätevästi heti etusivulta.
 
PS. aktiivien paitatilausten DL on 4.5.2020