FI | EN

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

ENTROPY 30 vuotta / 3.2.2024 / UG /

Artistit

e30v:n esiintyjiin kuuluu kuratoitu joukko kansainvälisiä, suomalaisia ja Entropyn omia artisteja, jotka esiintyvät yli kolmella lavalla.

DJ Artistit @ Aika

Kaspiann

Armoton ja hyinen pohjoisen ilmasto on jättänyt jäällä raavitun jälkensä Kaspiannin äänimaailmaan. Sammaleiset tekstuurit ja melankoliset melodiat toimivat tajuntaalaajentavina viestiminä Kaspiannin tuotannossa. Kuultu levy-yhtiöillä kuten The Gods Planet, Etherwerks kuin myös hänen omalla Vala-nimisellä projektillaan.

Soundcloud | Instagram

Suski

House, techno, dub, minimal, ambient
Suski on helsinkiläinen DJ. Hänen intuitiivista ja uteliasta lähestymistapaa edustavat musiikilliset tutkimusmatkansa osoittavat kaipuuta syvällisyyteen ja vauhdikkaaseen mieleen matkustamiseen. Suskin kunnioitus yhtenäisyyttä ja yhteisiä kokemuksia kohtaan luo viitekehyksen, jossa vieraat, iskevät ja taivaalliset äänivoimat kohtaavat, muun muassa Helsingin Kaikussa ja Post Barissa. Lisäksi mini. -ohjelma IDA Radiossa esittelee hänen tinkimätöntä nautintoa musiikin monimuotoisuudesta, mikä johtaa utuisen rauhoittavaan tunteiden pyörteeseen.

Soundcloud | Instagram | Resident Advisor

Bours?

Bours? on ranskalainen DJ ja tuottaja, joka nousee Pariisin underground-skenestä ja tunnetaan DJ-taidoistaan sekä tanssilattiat räjäyttävistä alkuperäiskappaleistaan.

10-vuotisen, eri tyylejä kokeilevan musiikkituotantonsa kautta Bours? on rakentanut ainutlaatuisen universumin, jossa hänellä on kyky tuoda ihmiset yhteen tilan ja tunteen kokemuksella, ripauksella lämpöä ja kovalla tarmolla kohti energisiä huippuja. Hänen musiikkiaan korostavat usein särmikkäät vokaalit, menevät kuviot ja kovaääniset potkut, jotka heijastavat nopean teknon positiivista puolta ja kiinnittivät nopeasti kansainvälisen klubimaailman huomion.

Soundcloud | Instagram

Mayeul

Mayeul on pariisilaisen teknoskenen nouseva hahmo, jolla on sopimus Molekül-yhtiön kanssa. Tämä Etelä-Ranskasta kotoisin oleva nuori tuottaja maalailee raa'an teknon ympärillä, yhdistellen muun muassa acid-sävyjä ja vanhan koulukunnan soundeja.

Jokainen hänen teoksistaan on voimakas ja luo erityistä energiaa tanssilattialle. Soitettuaan useissa reiveissä ja eurooppalaisissa varastohalleissa Mayeulista on kehkeytynyt teknisesti erittäin taidokas DJ.

Tämä vinyylikeräilijä myös paneutuu intohimoisesti alati uuteen musiikkiin löytääkseen helmiä settiensä viimeistelyyn.

Soundcloud | Instagram

D.A.V.E. The Drummer

Jos pidät teknomusiikista, joku D.A.V.E. The Drummerin julkaisuista lienee sinulle entuudestaan tuttu.

90-luvun Lontoon kovan suosion saavuttaneesta, laittomasta varastobileskenestä ponnistanut DJ ja tuottaja D.A.V.E. The Drummer perusti Hydraulix-yhtiön vuonna 1998 omien tuotantoideoidensa toteuttamiseksi. Levy-yhtiön tarkoituksena oli kuroa umpeen kuilu D.A.V.E.:n aikaisemman tuotannon happoteknon ja synkemmän teknon, jota hän studiossaan kehitteli, välillä.

Hydraulixin vaikutus hard techno -skenessä oli merkittävä koko 2000-luvun ja jatkuu edelleen vahvana. D.A.V.E.:n viimeaikainen musiikki heijastelee siirtymää kohti synkempää ja pelkistetympää teknosoundia, samalla kun levy-yhtiö ottaa mukaansa uusia nuoria artisteja sekä julkaisee Hydraulix-konkareiden kappaleita, jotka edelleen yltävät Beatport-listojen kärkisijoille. Sekä D.A.V.E. että Hydraulix ovat saavuttaneet arvostetun aseman teknoskenessä kansainvälisiä UG-yleisöjä ja ammatti-DJ:tä myöten.

Website | Beatport | Instagram

FixuNixu

DISCO ACID TRANCE techno RAVE
Jos olisimme tropiikissa, aurinko nousisi. Onneksi olemme Suomessa ja tarvitsemme lisää bassoa. Jos pidät siitä, että pääsi menee boom boom ja jalkasi tchick tchack JA olet vielä hereillä, varaudu oksennettamattomuuttavaan elektrovuoristorataan, jota voi kuvailla vain: kyllä.

aga.2cr5

techno, acid, minimal, hypnotic
Entropyn ja Station 303:n merkittävänä jäsenenä aga.2cr5 on nähnyt undergroundin molemmat puolet. Vuosien dj ja tapahtumajärjestämisen myötä hän on saanut syvän ymmärryksen siitä, mikä toimii tanssilattialla.

Hänen intohimonsa kohteena on nopea, groovaava ja minimalistinen tekno, jota on höystetty hapokkailla ja hypnoottisilla viboja. Kun hän soittaa, muista pysyä nesteytettynä!

Soundcloud | Station 303 | Instagram

mantysalo

Techno
mantysalo on nuori DJ Helsingin underground-skenestä, jolla on syvät juuret elektronisen musiikin kulttuurin parissa. Esiintyessään lukuisissa underground-bileissä ja -venueissa, hän on saanut maineen korkean energiatason teknon soittamisesta. Elektronisen musiikin pariin 10-vuotiaana tutustunut mantysalo on vuosien varrella kehittänyt ainutlaatuisen musiikkimakunsa, hänen leipälajinaan nopea ja kovaääninen, acid-vaikutteinen tekno.

Soundcloud | Youtube

DJ Artistit @ Minä

Eippi

Progressive house, Electro
Syvästä ja synkästä progesoundista kulmikkaaseen ja tiukkaan elektroon

Soundcloud profile

Gender

Electro, Breaks, UK Bass
Aiemmin maalailevista ambient- ja teknotuotannoistaan Softiena, sekä grimeen ja kokeelliseen klubimusiikkiin nojaavista DJ-seteistään Florallina tunnettu Ossi Iris debytoi E30V-bileissä uudella live-setillään Gender-aliaksen alla. Uusi projekti ammentaa vaikutteita elektrosta, breakbeatista ja brittiläisestä bassomusiikista.

Soundcloud

ERBR

Techno, electro, breakbeats
Ottaen vaikutteita eri musiikkityyleistä, elektro sulautuu taitavasti synkän italon, ebmn, acidin, breakbeatin ja teknon kanssa äänien ja rytmin kiehtovassa matkassa.

Linktree

avaruus

ambient techno, techno, acid house, acid, idm
Elevää elektronista musiikkia /
Teknoa avaruudesta
Pitkäaikainen Hytkyn ja Entropyn jäsen

Tuomas G

Industrial/hard techno
Rytmikästä kolinaa, synkkää tunnelmaa ja paljon hikeä. Vuodesta 2011.

Soundcloud

Topolorgy

Dubstep, UK bass, experimental techno,
Topolorgy on tunnettu genrerajoja rikkovista kokeellisista mutta tanssilattiaa hallussapitävistä seteistään ja pitkäaikaisesta toimijuudesta Helsingin underground techno -skenessä. Topolorgy on ollut pitkään etenkin Hytkyssä keskeisenä toimijana.

Topolorgy @ Soundcloud

Vibera

Bass, Experimental
Reflektio omasta rikkonaisuudesta. Kokeellista ja raskasbassoista tanssimusiikkia pääosin Britanniasta.

Soundcloud

Nokkonen b2b Kuraattori

Elektro, breakbeat, IDM, acid, techno, EBM + more
Nokkonen ja Kuraattori löysivät elektron äärelle vuoden 2017 kieppeillä, ja siitä lähtien heidän rakkautensa elektronista musiikkia kohtaan on syventynyt ja laajentunut. Paitsi DJ-pöydän takana kaksikko on puuhastellut myös ug-tapahtumien järjestävällä puolella.

Nokkonen b2b Kuraattori on matka, jonka päämäärä on aina tuntematon soittajille itselleenkin. Tietyt elementit ovat kuitenkin pysyviä: synkkä syke, rikkonaiset rytmit, väreilevät melodiat ja ennen kaikkea periksiantamaton groove, joka tempaa mukaansa - toisinaan kosmiseen leijailuun, toisinaan teknologisiin dystopioihin.

cd..

Techno/Acid/Experimental
Soitan liveteknoa modulaarisyntetisaattorilla, rumpukoneella ja
itse rakennetuilla elektronisilla soittimilla. Suurimmat vaikutteeni
ovat 90-luvun alun tekno sekä kokeellinen elektroninen musiikki.

Bandcamp

DJ Artistit @ Peili

Desto

Elektronisen musiikin moniottelijaksi tiedetty Desto päätyi konemusiikin tekemisen pariin vuonna 1993 ja on tunnettu Destona vuodesta 2006. Uran varrelle mahtuu keikkoja ympäri maailman vallatuista pommisuojista Lontoon Fabriciin sekä levytyksiä koko liudalle kansainvälisiä levymerkkejä useista mainettakin osin niittäneistä sivuprojekeista puhumattakaan. Deston Signal Life miksausshow on yhdistänyt tempoja ja genrejä sekä kansainvälisiä tekijöitä jo 170 jakson verran.

Desto ammentaa kaaoksesta risteyttäen kotimaisen, brittiläisen ja hollantilaisen ravemusiikin mekaniikkoja polveilevasti funktionaalisen noisen ja ambientin tai vaikkapa modernin ugandalaisen ja kiinalaisen klubimusiikin kanssa. Kokeellinen elektroninen dancehall kohtaa '93 hollantilaisen hardcoren ja eri kansakuntien rytminen pauke lyö kättä kaleidoskooppisessa liminaalitilassa muodostaen uuden koheesion ylenkatsomatta julkaisematonta Desto-materiaalia ja Signal Life -levy-yhtiön ja kollektiivin tuotoksia. Destoa ovat soittaneet niin Benji B (BBC Radio 1), DJ Shadow (Mo Wax), Mark Pritchard (Warp) ja vaikkapa Tzusing (L.I.E.S.) vain muutamia mainitaksemme.

Soundcloud | Instagram

dcom

Techno, electro, IDM, dubstep, ambient + more.
Soittanut muiden tekemää musiikkia ja osallistunut aktiivisesti elektronisen tanssimusiikin tapahtumien järjestämiseen ympäri Suomea 1990-luvun alusta lähtien.

Soundcloud | Discogs | Bandcamp

Biga Rane

UK hardcore, drum 'n bass
Biga Rane ihastui UK/breakbeat hardcoreen ysärin alkupuoliskolla ja soundin kehityttyä jungleksi / drum ’n bassiksi mikään ei muuttunut. DJ-hommat ja bilejärkkäyksen hän aloitti 1997 ja se on tuonut hänelle vuosien mittaan sanoinkuvaamattoman määrän iloa.

E30V:ssä hän soittaa läpi rikkobiittien evoluution UKHC:sta junkaksi noin vuodesta 1992 vuoteen 2003. Näiden biisien kautta hän toivoo pystyvänsä jakamaan juuri sinun kanssasi kaiken sen ilon, ystävyyden ja jännityksen mitä hän on saanut kokea näiden vuosien aikana. ❤

Mixcloud

Misanthrop

Michael Bräuninger, aka Misanthrop, on Heilbronnista, Saksasta kotoisin oleva elektronisen musiikin tuottaja, DJ ja Neosignal Recordings -levy-yhtiön omistaja.
Yli 15 vuoden alituinen työ omien musiikillisten ja taiteellisten visioidensa parissa, niin äänen kuin videonkin kanssa, ei ole jättänyt Saksan Misanthropia tuntemattomaksi hahmoksi kansainvälisessä Drum & Bass -skenessä. Genren tummat äänimaisemat ja uhkaavat biitit veivät hänet mennessään 90-luvun alussa, kun hän päätti alkaa tuottaa omia kappaleitaan ”Misanthrop” nimen alla; nimen, joka hänen hänen näkökulmastaan antoi vapauden käyttää musiikkia välineenä ilmaista yhteiskuntakritiikkiä ja henkilökohtaisia kokemuksia ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

Website | Soundcloud | Instagram

Clippin'

Drum & Bass, Neurofunk
UG-skeneen tutustuttuaan Clippin’:ille puhjennut intohimo matalia taajuuksia kohtaan on johtanut häntä seikkailulla kohti aina fyysisempää äänen kokemista. Intohimon kasvettua ammatiksi, hänen kädenjälkeään kuuntelee tänä päivänä klubi- ja festivaaliympäristöissä tuhannet ihmiset.

Parrasvaloihin astuessaan hänen DJ-setit tunnetaan energisyydestään ja periksiantamattomuudestaan, kuvastaen sisäistä taistelijaan. Settien kirkkaana päämääränä loistaa hauskanpito

Jekkuv

Jungle, Liquid, DnB, Breakcore
Hyppää armottomien breikkien, rullaavien bassolinjojen ja eteeristen synapädien valtakuntaan, jossa bpm pysyy tiukasti 170:ssä. Luvassa on heijastuksia 90-luvun junglesta 2000-luvun alun DnB-soundeihin unohtamatta moderneja breakcoreen taittuvia junkka-tyylejä.

Jekkuv aloitti DJ-toimintansa pian Entropyyn liittymisen jälkeen vuonna 2018. Viiden vuoden aktiivisen bilejärjestämisen, DJ-puuhastelun ja tanssimisen jälkeen hän on valmis lumoamaan yleisön vuosien varrella haudutetulla hyvin erityisellä tinktuuralla.

Soundcloud

noMad

Hard House, Acid, Hard Trance, Eurodance
noMad on juurtunut Entropyyn ja noussut tästä samasta maaperästä, josta löysi henkireikänsä. Häen olemustaan kuvaa osuvasti itse artistinimi: vaeltaja ja etsijä, joka jatkuvasti hakee sitä, mikä on jo löydetty.
Esiintyjänä hänen musiikkinsa on kovaa, nopeaa, sykkivää ja toisinaan myös huvittelevaa. noMadin ainoa toive on, että hänen yleisönsä saavuttaa aidon leikkimielisyyden tunteen kokemalla jatkuvan muutoksen kauneuden.

Mary Young

Mary Young on helsinkiläinen DJ ja kuvataiteilija, joka rakastaa erityisesti UK garagea, breiksiä ja likaista housea. Aktiivisesti klubeilla keikkaileva DJ toimii myös osana Kontula Electronic ja Aavistus -festivaaleja, sekä pyörittää brittiläiseen bassomusaan keskittyvää London Zoo klubi-iltaa.

Mary Youngilla on lisäksi puujalkavitseihin ja laatumusaan keskittyvä Head High -ohjelma, joka ilmestyy kuukausittain IDA Radiolla.

Soundcloud | Instagram

DJ Artistit @ Taju

Steve In Real Life

West Coast House Music
Olen DJ-tanut vuodesta 2001 alkaen kokoelmasta - jonka sain ystävältäni - kymmenen levyä, jotka sisälsivät housea, drum and bassoa, deep housea, ambienttia, trancea ja breakeja. Kun tajusin, etteivät levyt sekoitu keskenään, aloin rakentaa kokoelmia kunkin genren sisällä mahdollisuuksieni mukaan keskittyen pitkälti houseen, tranceen ja drum and bassoon. Kun miksaukseni, tyylini ja makuni kehittyivät, kehittyi myös levykokoelmani. Hienoa monipuolisessa kokoelmassa ja eklektisessä maussa on se, että se, mitä soitan, riippuu siitä, mitä ennen minua soitti ja mistä yleisö nauttii. En aina tiedä, mitä aion soittaa sinulle, mutta teen parhaani varmistaakseni, että sinulla on hauskaa kuulla se.

mixes and a couple tracks | little scratch sesh and my instagram

Ryan Láng

Uudelleenmääritetään kylmänä tarjoiltu, music with vibe for the vibes.

Ryan Láng

Jenny Om

Musiikin ystävä ja underground-hörhö Jenny jakaa mielellään uusimmat löytönsä ja kestosuosikkinsa jengille kuin jengille.
Upottavan, tumman ja hypnoottisen saundin rakastajalla on leikkisä ja popahtavakin puoli, ja rikkobiittien sekä bassovoittoisen äänimaailman kaiut usein kuuluvat vahvasti.

Jenny Om

Olmi

Tampereen ug:n kasvatti ja nykyinen Helsingin ug:n aktiivi sekä Cult of Peculiar Sounds -kollektiivin jäsen. Hyvä musiikki hyvien ihmisten äärellä kiinnostaa niin dekkien takana, tanssilattialla kuin bileitä järkätessäkin. Monimuotoiset ja groovaavat housesoundit saavat Olmin luikertelemaan.

Olmi | Olmi

Lylly

Lyllyn DJ-setit koostuvat pääasiassa housesta sen eri muodoissa ja niiden soundi perustuu lihaviin bassolinjoihin, tunnelmallisiin melodioihin, tiukkoihin virvelihin ja runsaaseen grooveen.
Lylly on osa Cult Of Peculiar Sounds ja ♦️♦️ -kollektiivia ja on myös ollut erilaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla tekemässä sitä sun tätä. Hän soittaa myös teknoon perustuvia settejä nimellä Mylly

Lylly | Lylly

Marju

Helsingin ug-kulttuurista vahvasti vaikutteita saanut Marju kutoo settinsä genrerajoista piittaamatta eteerisistä melodioista, jykevistä bassoista ja vastustamattomasta groovesta.

Marju | Marju

Jimi

House-musiikin erikoisasiantuntija, jonka juuret ovat discossa ja soulissa.
Better Things to Do -kollektiivin perustajajäsen on tuttu klubeilta ja Helsingin undergroundista.
Ei osaa jutustella – puhuu ainoastaan musiikista.

Jimi

Basit Soomro

Liidaavat synat ja hämärät melodiat.

Basit Soomro

Uha

Uha on DJ, joka taitaa niin kirkkaan ja leikkisän kuin syvemmän, progressiivisen, jopa meditatiivisen tanssilattiatoiminnan. Viime aikoina hänen settinsä ovat siirtyneet enemmän tekno- ja elektrokeskittyneille vyöhykkeille, kuitenkin aina säilyttäen sen omalaatuisen äänipaletin, jolla hän on rokannut julkisia ja underground tanssilattioita vuodesta 2018 lähtien.

Uha

Jaime

Bio

Seppo’s Angels: lempi, maenad & babybel

Kolme naista, enkeleitä, olentoja, entiteettejä, nykyaikaisia kuraattoreita ja kapellimestareita, joilla on salaperäinen alkuperä ja jotka luovat telepaattisuuden, mikserin, kolmen deckin ja seksuaalisen vetovoimansa avulla euforisia atmosfäärejä gavottia tanssivalle yleisölle.

lempi | babybel

Pain Fonda

Mielipide: PAIN FONDA ON PYSÄYTETTÄVÄ

Tämä nk. tiskijukka turmelee yhteiskuntaa soittamalla PIMEÄÄ ja HÄVYTÖNTÄ bassomusiikkia genrestä piittaamatta. Keikat aiheuttavat pahaa-aavistamattomissa juhlijoissa kontrolloimatonta, julkeaa hytkymistä ja jopa kosteusvaurioita rakenteissa! 120–170 bpm? SEuraavaksi varmaan ELÄIMIÄ dekeissä?? On aika passittaa tämä DJ takaisin sinne Helsingin UG:n hämärään, mistä on tullutkin!

–Vanhemmat Pain Fondaa vastaan ry

Pain Fonda | Pain Fonda

Qvalia

Psyniversen laajentuessa ja tutkimusten alkaessa rekrytoitiin ♦️♦️ -pilotti ohjaamaan ihmisiä kartoittamattomien alueiden läpi.
Qvalia johdattaa hypnoottisten käytävien ja uneksivien tunnelmien tilaan.
Joskus Qvalian matka käy minimalististempaan suuntaan antaen matkustajien vajota syvemmälle grooveen.
Qvalia järjestää myös aktiivisesti monenlaisia musiikkitapahtumia sekä tuottaa omia sävellyksiään.

Qvalia

DJ Mutual

DJ Mutual on ollut kytköksissä monenlaisiin maanalaisiin ja -päällisiin aktiviteetteihin vuodesta 2015, monen eri aliaksen alla. Väitetysti vaikuttaa porukoissa kuten ♦️♦️, B-Komissio, SAY FM, C_Org, VISIO ym. Modus operandi: groovaava mutta vähän omituinen.

DJ Mutual

Dennis Sofronjuk

House-music from your local homeboy: Minulla on kunnia lopetella Taju Stage sielukkailla pianomelodioilla, groovaavilla bassolinjoilla ja mahtavimmilla clapeillä, jotka jättävät sinut rakastuneeksi. Tunnettu tuntemattomuudesta - siinä kaikki mitä haluan sanoa ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

DJ Artistit @ Viive

R&D B6B roots session

roots, dub
Viive-stagen avaa R&D järjestelmäselektoreiden ja illan vierailijoiden yhteinen dubin alkujuuriin, roots reggaeen keskittyvä, muttei siihen jumiutuva selektio.

Mikael

Innamind, Groundwire, ZamZam, SubRoot

Tone-I

Salamari Sound System

Emma Valtonen

Electronic Market

Eltron

Ikuinen kaipuu musiikin tyhjään tilaan

Huhtis

Bio

VJ Artistit @ Aika

Folded Visuals

Folded Visuals vie katsojan synkkään salaiseen puutarhaan. Näkymät lammista, saniaisista ja pehmeästä sammalesta sekoittuvat arvoituksellisiin signaaleihin ja häivähdykseen viirtapiiriä.

Folded on esiintynyt aktiivisesti Helsingin klubeilla ja UG:ssa vuodesta 2013 ja hänen töitään on nähty festivaaleilla ja tapahtumissa Kazakstanista Grönlantiin: Flow, Reflektor, Norbergfestival (SE), Nonagon Festival (SE), Grelle Forelle (AT) ym.
Hän toimii VJ-residenttinä Kaikussa ja järjestää VJ-festivaalia Aavistus Festival.

@merlemoi | #foldedvisuals | merlekarp.com | Aavistus Festival

VJ Oka b2b VJ Leo

CATSNTECHNOCATSNTECHNO
Visuaalinen duo tarjoamassa unohtumatonta silmäherkkua tanssilattialle.

VJ Oka Instagram | VJ Leo Instagram

Tenaladyboy

pixels and stuff
Tenaladyboy on tuottanut läpileikkauksen uuden vuosituhannen taiteista kamarimusiikista valotaiteeseen. Viimeaikaiset työt muodostavat uudenlaisia, reaktiivisia videoinstallaatioita.

Instagram

Twilight Courier

Industrial, Glitchy, Technology, animation
Twilight Courier on visuaalinen säestäjä ja miksaan sinun teknounelmasi. Tanssivat varjot heittävät spektrisen valonsa seinille subwooferien säestäessä sähköisessä usvassa.

Instagram

kettu

minimalist, gloomy
Erityisesti synkkä tunnelmamusiikki, kuten black metal ja tekno, täyttää sydämeni ilolla. Tätä tunnelmaa ilmaisevat myös kuvataideteokseni (katso linkki). Kiinnostukseni kohdistuu melko karkeaan, meluisaan, epäpuhtaaseen ja luonnolliselta vaikuttavaan, mutta minimalistiseen tyyliin. Luon mielelläni yksivärisesti (tai käytän hyvin harkitusti vain muutamaa väriä) keskittyäkseni enemmän rakenteellisiin elementteihin.

k-ttu.de

VJ Artistit @ Peili

Harmaa

Abstract, Maximalist, Mix of pre-rendered and generative
Antti Hietaniemi aka VJ Harmaa on visuaalinen suunnittelija ja VJ vuodesta 2006 toimineessa Beigeharmaa-duossa. Visuaaleissaan hän yhdistelee audioreaktiivisia, generatiivisia ja 3D-rendattuja abstrakteja muotoja, jotka kehittyvät illan edetessä psykedeelisiksi kerrostumiksi. Antti opettaa VJ-esiintymistä ja audiovisuaalista sisällöntuotantoa Aalto-yliopistossa osana visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelmaa.

BeigeHarmaa Visualists | Live visuals for Atheer Soot @ KTK XII (2021) | Live visuals for RAD Night @ The Cellar, Puttes (2017)

monautomaton

open to all styles speeds
Monika Hauck (eli monautomaton) on Helsingissä asuva kanadalais puolalainen uusmediataiteilija,
VJ ja muusikko. Hänen analogista ja digitaalista kuvankäsittelyä käsittävä tynsä synnyttää muistin
ja epätodellisuuden maailmoihin pureutuvia surrealistisia virtuaalimaisemia. Hauck on luonut live esityksia, festivaaleja ja installatioita varten immersiivisiä kokemuksia vuodesta 2015.
Hauck on myös Static Channel nimisen audiovisuaalisen projektin perustaja. Projektissa hän luo tunnelmallisia syntetisaattorimaisemia ja tuottaa reagoivia, abstrakteja visuaalisia elementteja live-esityksiin. Hauck on pitänyt näyttelyitä ja esiintynyt Kanadassa, Meksikossa ja Suomessa.
Hauckin omistautuminen taiteelle ulottuu hänen rooliinsa DADA:n (Digital Art and Design Association) entisenä puheenjohtajana ja nykyiseen tehtäväänsä TOKYO:n (Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat) varapuheenjohtajana. Hänen taiteellinen matkansa jatkuu, sillä
hän suorittaa taiteen maisterin tutkintoa usmedian suunnittelussa ja tuotannossa Aalto-yliopistossa.

instagram | website

Ĭ̷̺̲͖̱̎̆̄͑̿̓̚n̶̼͉̗̘̜̩̻̉̊̐d̸̟͍̟͕̬͎̆̂ȋ̸̪͓̯͉̻̊̌̿̌̏͊̏g̴̨̤̯̱̬̫̼̦̦̣͂̊͂͛ơ̷̧̬̙̩̰̱̠͖̊̑͝

. . . .
Indigo on Helsinkiläinen VJ, videotaiteilija, DJ ja musiikin tuottaja. Yhteinen taival Entropyn kanssa on ollut pitkä: se alkoi Smultron-ulkoilmareiveistä 1997, jossa Indigo soitti ensimmäisiä DJ-settejään ja ensimmäisenä virallisena VJ-keikkanaan Indigo pitää 2013 järjestettyä Entropy 20V -tapahtumaa Ääniwallissa.

Jokainen tapahtuma ja hetki on uniikki eikä onnistuneelle keikalle ei ole olemassa valmista kaavaa. Indigo luottaa flown voimaan ja lähtee rakentamaan visuaalisettinsä useimmiten täysin improvisoiden.

Instagram | Vimeo

Dinavisk

Techno, Acid
VJ Dinavisk hyödyntää generatiivista grafiikkaa houkuttelemaan katsojan mukaan esoteerisiin sci-fi maailmoihin.

Soundcloud | VJ Showreel

Atlas

Generative Art, Real-time Simulations, Artificial life, Abstract, Live Video Mixing, AI Graphics, Horror
Atlas on kasvoton ja ajaton matkaaja, sidottu kantamaan maailman taakkaa, joka on täynnä rakkautta, kipua, elämää ja kuolemaa. Jokaisessa esityksessä luodaan erottuva kokemus, yhdistäen keinotekoisia ja inhimillisiä tunteita. Heidän taiteensa on kauhun ja kauneuden vuoropuhelua, tanssia todellisen ja kuvitteellisen välillä, sekä lihan ja metallin yhdistymistä. Jokainen luomus on ohimenevä, ainutlaatuinen ja vaikuttava.

Käyttämällä jatkuvasti muuttuvia tekniikoita, kuten generatiivista taidetta, tekoälyä, live-miksausta, glitchingiä ja simulaatioita, Atlaksen ilmaisu kehittyy jatkuvasti, vangiten sekä näkyvän että näkymättömän hetkellisen luonteen.

Atlas Instagram