Julkaistu: 16.4.2024, 12:21 -- Päivitetty: 17.4.2024, 16:12

Grand Ideas Kickoff (GIK), Väre, M202 Ryhmäopetus ~ 24.4.2024, 18:00

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme järjestäneet työpajan nimeltä Grand Ideas Kickoff (GIK), jossa työskentelemme yhdessä ideoiden parissa, joita haluamme toteuttaa Entropyssä.

Ensimmäisen työpajan päätavoitteena on ideoida yhdessä, muodostaa ryhmiä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään tietyn idean parissa, ja varata sille budjetti. Jo ehdotetut ideat löytyvät täältä (https://pad.entropy.fi/p/EntropicIdeas).

Sen jälkeen ryhmät voivat alkaa toteuttaa ideaa, ja kuukauden kuluttua tapaamme uudelleen tarkistamaan edistymistä. Työpajan muoto on samankaltainen kuin E30V:n tilataidetta varten toteutettu. Ideat kuuluvat viiteen pääluokkaan: kerhohuone, varastointi, tapahtumien järjestäminen, työpajat ja jäsenpalvelut. Lisää luokkia voidaan lisätä työpajan aikana.

Tule mukaan 24.4. Otaniemen Väre-rakennukseen, huone M202 Ryhmäopetus klo 18 ensimmäiseen GIK-työpajaan. Työpajan kesto on noin 3 tuntia. Tarjolla on välipalaa ja virvokkeita. Etäosallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Tämä on hyvä tilaisuus meille kaikille tehdä yhdessä töitä ja antaa panoksemme tälle hienolle yhdistykselle. Tule siis mukaan ja kokeile!

Ja vielä parempi, jos et ole vielä Entropyn aktiivinen jäsen, sillä tämä on loistava tilaisuus meille kaikille tutustua toisiimme.

Odotan innolla tapaamistamme!