Julkaistu: 20.8.2024, 17:53 -- Päivitetty: 29.8.2024, 10:32

Otasuunnistus päivä 1 ~ 28.8.2024, 17:00

Haluatko oppia musiikkitapahtumien suunnittelua ja tuottamista?

Kiinnostaako äänentoiston rakentaminen, äänitekniikka tai tanssilattian valojen ohjaus?

Päästätkö mielelläsi luovuuden valloilleen nikkaroimalla mielikuvituksellisia koristeita tai suunnittelemalla grafiikoita julisteisiin ja flaijereihin?

Ehkä haluat opetella käyttämään DJ-laitteita ja soittamaan niillä, tuottamaan musiikkia tai luoda näyttäviä visuaaleja (VJ)?

Kaikkea tätä voit tehdä Entropyssä! Olemme tiivis elektronisen musiikin yhteisö, jossa musiikki on tärkein kielemme ja kantava voimamme. Kaikki tapahtumamme ovat jäsenlähtöisiä, ja ilmapiirimme edistää empatiaa, hyväksyntää ja yhdessä luomista. Toteutamme erilaisia elektronisen musiikin tapahtumia sekä järjestämme mm. DJ-koulutuksia ja tuottajakursseja. Aiempaa kokemusta ei tarvita eikä sinun tarvitse olla Aalto-yliopiston opiskelija. Voit tulla mukaan toimintaan haluamallasi tavalla ja panostuksella. Kiinnostus elektroniseen musiikkiin riittää.

Rasti - Open Air Open Decks

Pidämme rastia kerhohuoneemme edessä osoitteessa Jämeräntaival 3 A, tunnistat meidät suuresta läjästä subbareita :) Open decksit starttaavat noin klo 17:00. Voit halutessasi auttaa meitä rastin pystyttämisessä saapumalla paikalle aikaisemmin. Aloitamme roudaamisen varastollamme Otakaari 18c:ssa klo 15:00.

Tule juttelemaan meille tapahtumissamme Otaniemessä tai osallistu viimeisien alikulkureivien järjestämiseen:

Tai saavu kerhohuoneellemme (Jämeräntaival 3 A 1) joka toinen viikko järjestettävään kerhohuoneiltaan. Syksyn 2024 kertsi-iltojen päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan lähempänä kutakin Kertsi-iltaa.