Julkaistu: 15.4.2014, 22:00

Yökylä w/ Feingefühl ~ 9.5.2014, 22:00

yökylä.png

Entropy tekee ensimmäistä kertaa yhteistyötä berliiniläisen Feingefühl-järjestön kanssa, joka järjestää juhlia mm. Chalet-klubilla. Ensiksi kutsumme teidät Yökylään tanssimaan kanssamme toukokuun alussa. Vastaavasti entropyläisartisteja lähtee myöhemmin keväällä Berliiniin, siitä lisää myöhemmin. ;)

Entropy kutsuu vanhat ja uudet ystävänsä Yökylään! Perjantaina 9. toukokuuta klo 23-  on syytä pukea hienoin pyjama päälle ja kaapata pehmoisin nallekarhu ja/tai untuvatyyny kainaloon, kun housen sulosävelet tanssittavat juhlaväkeä aina aamun sarastukseen saakka. Ovella lippuja myydään käteisellä normaalisti 12 eurolla ja teemapukeutujille 10 eurolla. Narikka sisältyy lipun hintaan.

Entropy lennättää höyhensaarille kolme kovassa nosteessa olevaa soittajaa berliiniläiseltä Feingefühl-kollektiivilta. Syvillä vesillä seilataan myös Entropyn omilla tähdillä Mr. Smoothin sekä uuden tulokkaan MikaV:n tahdilla.

K18

* * *

PAT CASSADY (Feingefühl) (BER)

Pat Cassady yhdistää massiiviset discon ja housen rytmit syvääkin syvempiin melodioihin. Hän on soittanut Berliinin suurimmissa ulkoilmakonserteissa ja suosituimmilla klubeilla kuten Kater Holzig, Ritter Butzke, Tresor, Maria, Chalet ja M.I.K.Z. Tuottajanuransa mies aloitti 2010 housen ja jazz- sekä kitaramusiikin intohimon myötä.

Monipuolisena artistina hän kuuluu Feingefühlin lisäksi myös kollektiiviin ”Hätt’ ich mal lieber getanzt” ja soittaa levyjä sekä tuottaa musiikkia nimillä ”Zauberlinden” (deep house), ”Extravaganza” (tech house), ”Pa Ne” (techno), ”Miami Nice” (house/garage), ”Sin & Sinewaves” (house) and ”Trés Cliché” (electronica).

http://www.mixcloud.com/PatCassady/pat-cassady-feel-festival-2013-berlin-de/

http://soundcloud.com/patcassady/lieber-getanzt-podcast-5

* * *

COSS (Feingefühl) (BER)

Coss on vielä tuore luku Berliinin yön pitkässä ja vaiheikkaassa kirjassa, mutta hänen tuotantonsa yhdistelee tanssilattian herkkyyttä kansanmusiikin nostalgiaan. Hänen settinsä ovat lämpimiä ja luovat sekä intensiivisen että flirttailevan tunnelman – vaihdellen syvästä ja hypnoottisesta aina mieltä avaaviin kokemuksiin.

http://soundcloud.com/coss/2013-08-30-klangbiotop-about-blank

http://soundcloud.com/coss/kater-holzig-september-2012

* * *

KRYLLE (Feingefühl) (BER)

Krylle ihastui nopeasti Berliinin juhlaelämän loputtomaan moninaisuuteen ja aloitti määrätietoisen työskentelyn DJ-pöydän takana. Musikaalisesti hän ottaa vaikutteita erityisesti Golden Gate -klubin soittajilta. Samalla Krylle on aloittanut jo uransa tuottajanakin ja voimme odottaa kiinnostuneina hänen ensimmäisiä julkaisujaan.

http://soundcloud.com/krylle/cold-as-ice

* * *

MR. SMOOTH (Entropy)

Mr. Smooth on yksi Helsingin elektronisen musiikin innostavimmista kyvyistä. Hän on jo yli 15 vuoden ajan järjestänyt tapahtumia Entropyn riveissä ja viimeisen 10 vuoden aikana myös levysoittimillaan vyöryttänyt yöelämän myrskyn lailla. Hän antaa luovuutensa vaeltaa aina click housesta dubiteknoon ja paukuttavaan mutta syvään tanssilattiateknoon.

* * *

MIKAV (Entropy)

Kovaa osaamista bilejärjestäjänä ja levysoittajana näyttänyt MikaV on tuore lupaus Entropyn riveissä joka aikoo jättää jalanjälkensä Helsinkiin. Hän rakastaa nörtätä levyjensoittamisen teknisyyttä urbaanimman musiikin parissa, mutta housen diippien bassolinjojen kutsuhuudot ovat alkaneet saamaan pysyvää otetta.

*

VJ Artistit:

Re-Strike
Folded Visuals
VJ Indigo