Julkaistu: 12.9.2024, 01:42 -- Päivitetty: 18.9.2024, 12:40

Aalto Skate x Entropy Open Air ~ 18.9.2024, 17:00

uusi5.jpg

Yhteistyötapahtumamme Aalto Skaten kanssa tekee paluun skeittiskabailun ja open airien merkeissä vuosien jälkeen ensi keskiviikkona 18.9!

Aalto Skate on koonnut Aallon, Tampereen ja Lappeenrannan kampuksilta skeitti- ja laskettelukerhot (Aalto Skate, TTHP, LaSkin) legendaarisille King of the Campus -sessareille Otaniemessä ja lanseeratakseen vastauusitun Aalto Skaten rampin Ossinlammilla!

Päivä koostuu alkupäivän skeittikilpailuista kampuksella, joita seuraa rail jamit Entropyn PA:n säestämänä Ossinlammella klo 17:stä loppuillan ajan: dekit ovat avoinna kaikille usb-tikkua mukanaan kantaville ;-) Rampin oheen kasataan myös Aalto Skaten ja Skipolin skimiallas, skim track!

Alustava aikataulu (tiedot löytyy myös Instagramista @aaltoskate ):

13:00: vauhtikisat Jämeräntaival 1 ja 3 välissä

15:00: rail jams - kunnostetun Aalto Skaten rampin lanseeraus - mittelö korkeimmista aireista

16:00-20:00: chilliä jamittelua aina siihen asti, kunnes ramppi saa yökosteuden

17:00->: Entropyn open decks niin pitkään kun jengi viihtyy

Ei tarvitse ilmoittautua osallistuakseen mittelöintiin, jameihin tai soittamaan - paikalle saa ilmestyä koska vain jokainen, joka on kiinnostunut hyvästä musiikista, skeittaamisesta tai mukavasta ympäristöstä tavata uusia ihmisiä <3

Jos haluat auttaa tai oppia rakentamaan ja kytkemään soundimme, ilmesty varastollemme (Otakaari 18c) klo 14 tai Aalto Skaten rampille klo 15 eteenpäin. Jos olet rekisteröitynyt Mattermost-viestintäsovellukseemme, keskustelu tapahtuu tällä kanavalla https://chat.entropy.fi/events/channels/aalto-skate-x-entropy-open-air-189

Aalto Skate: King of the Roadsin inspiroima King of the Campus on kasvanut entisestään ja tänä vuonna luvassa on kisaajille sekä uusia tehtäviä että myös sponsorien varmistamana vielä isommat palkinnot kilpailijoille!

Nähdään rampilla!